sunnuntai 15. elokuuta 2021

Oikein hyvä uutinen





Kanadalainen immunologi, professori Sir John Bell kertoo, että Covid -rokotteen kyky aiheuttaa sterilisaatiota onkin vain 60-70 %:n luokkaa.  Hupsista, tämä taitaa ollakin oikein hyvä uutinen. Tosin haastattelija taitaapi olla vähän pökerryksissä tai sitten muuten vaan hämillään.

8 kommenttia:

  1. Helsingin Uutiset 11.8. Roihuvuoren hoivakodissa 8 koronatartuntaa – kaikki olivat saaneet kaksi rokotetta.

    VastaaPoista
  2. Fimeassa on 10.8.2021 mennessä käsitelty 105 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen.

    Koronarokoteilmoituksille tehdään kiireellisyysarvio ja vakavia haittavaikutuksia sisältävät ilmoitukset käsitellään ensin. Vakavien ilmoitusten suhteellinen osuus näyttää todellista suuremmalta, koska vakavien ilmoitusten priorisoinnin takia ei-vakavia ilmoituksia kertyy tarkempaa käsittelyä odottamaan. Tällä hetkellä tarkempaa käsittelyä odottavia ilmoituksia on n. 8 100.

    Käsiteltyjen haittailmoitusten kokonaismäärä on 10.8. mennessä yhteensä 3128, eli jos teemme oletuksen että tähän mennessä rokotuksiin on tosiasiallisesti kuollut jo 272 suomalaista, kun kaikki haittavaikutusilmoitukset ehditään käsittelemään.

    VastaaPoista
  3. Sir John Bell ei tainnut puhua aivan samasta asiasta. Ei tuon tason tyyppi heittele tuollaista pötyä. Myös väite 105 rokotuksiin kuollutta oikaisee kurveissa. Artikkelissa sanottiin että rokotuksen yhteyttä kuolemaan tutkitaan, hieman eri asia että rokotus olisi ollut kuolinsyy.
    Pikku kysymys vielä: kumpi mahtaa olla vaarallisempi, ottaa koronarokotus vai sairastas koronasairaus?

    VastaaPoista
  4. Tähänastiset kokemukset Covid -rokotteista osoittavat, että saat tartunnan vaikka olet piikitetty. Todennäköisesti paras vaihehto on sairastaa tauti ja saada sitä kautta immuniniteetti. Muistettakoon, että valtaosa viruksen saaneista sairastavat taudin lähes oireetta.

    VastaaPoista
  5. Rokotussuojan ja koronataudista saatavan suojan ero on että koronaan kuolee n. 1 % suojaa hakevista, rokotteeseen max. 0,0001%. Ja oireita koronassa on, nuorisoakin on teholla tällä hetkellä, vai onko tämäkin vain valtamedian valhepropagandaa?

    VastaaPoista
  6. THL:n viimeisimmän tilaston mukaan Suomessa ei ole kuollut yhtään alle 29-vuotiasta Covid-19 tautiin koko viruksen olemassaolon aikana. Saman tilaston mukaan peräti 22 ikäluokissa 30-49 vuotta on menehtynyt samaiseen tautiin. Aikamoinen pandemia lienee meneillään ja nuorison on syytä olla "varuillaan".

    VastaaPoista
  7. Tutkimus: Luonnollinen koronatartunta tarjoaa paljon suuremman suojan deltamuunnosta vastaan kuin Pfizerin rokote – ”Erot ovat valtavia” (Tekniikan Maailma)


    https://tekniikanmaailma.fi/tutkimus-luonnollinen…/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://tekniikanmaailma.fi/tutkimus-luonnollinen-koronatartunta-tarjoaa-paljon-suuremman-suojan-deltamuunnosta-vastaan-kuin-pfizerin-rokote-erot-ovat-valtavia/?fbclid=IwAR0cQnWn6_HOttJqfFxn3Phf25jTwWeOQVwJ-3NDrJ7cQubWeDELYfA0zic

      Poista