lauantai 6. huhtikuuta 2019

Taas se romahtaa


Daimler-Benzin avajaisissa

Verkkouutiset (kokoomuksen aisankannattaja) kertoi eilen, että Venäjän järjestelmä romahtaa kahdessa vuodessa. Lehti lainaa professori Valeri Soloveita, joka ennustaa, että "Venäjän sosioekonominen tilanne pahenee ja yhteiskunnalliset jännitteet kasvavat. Massamielenosoitukset alkavat ennemmin tai myöhemmin". Putinia ei pidetä enää vakauden takuumiehenä, Verkkouutiset jatkaa.

Pasilan Iso Trollipaja jatkoi tietenkin säestämistä tutulla trollaamisellaan ja kertoi melkein liikuttuneena, että suomalaiset yrityksetkin ovat jo poistumassa Venäjältä kun on niin vaikeeta. Jengillä ei kuuleman mukaan ole siellä rahaa ja kaikki menee muutenkin päin persettä, Valio vaikeroi, Atria irtisanoo ja HK on jo ihan kuralla, eiku.

Saksalaiset tulivat kuitenkin apuun ja panivat autotehtaan pystyyn Moskovan liepeille. Putin kävi tietysti avaamassa uuden Mersun tehtaan viime keskiviikkona ja toivotti pojille menestystä. 25 000 autoa vuodessa ja tuhat uutta työpaikkaa, avittaa nyt ainakin ensi ahdinkoon. Blogisti on silti huolissaan, että miten mahtaa Moskovan duunarit jaksaa, kun oltermanniakaan ei tiettävästi enää ruokakaupoista löydy.

Ja eihän tästä ole kuin vajaa viisi vuotta (24.10.14), kun Iltalehti tiesi lainata professori Nikolai Petrovin karua arviota siitä, että "presidentti Vladimir Putin joutuu näkemään oman hallintonsa murenemisen. Tämä saattaa tapahtua jo 1,5 - 2 vuoden sisään", ennakoi Iltalehti. Blogisti odottaakin jännittäviä aikoja ja lisää uutisia siitä, kuinka totuusmedia tällä kertaa onnistui ennustuksissaan. Vaalitkin jo kolkuttavat ovella.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014102318770812?fbclid=IwAR0jKVK-qICv9cqVbgr7a1ceXQ_HOqQ8qy1wXoyPd1KOM6UHeopcqQYX4N0


1 kommentti:

  1. Ei se välttämättä olisi huono asia, vaikka Putinin valtakausi päättyisi, onhan sitä jo ollut. Pitkään vallassa olleet kun tuppaavat väkisinkin muuttumaan korvaamattomiksi diktaattoreiksi.

    VastaaPoista