torstai 17. marraskuuta 2016

Unohdetut kandidaatit

Kovin outoa on, että nuo kaksi muuta USA:n presidentinvaalien kamppailussa kisanneista osallistujista on lähes tyystin unohdettu julkisuudessa. Aina ajan tasalla oleva blogisti korjaakin tilanteen ja esittelee lyhyesti molemmat. Tohtorisnainen Jill Stein (green party) tuo pienessä videon pätkässä käsityksiään mm. siitä, että mihin me olisimme ajautuneet, jos Hillary olisi valittu presidentiksi. Siinä vähän mallia ja mietittävää Suomen aina valppaille ja herätyksen kokeneille vihreille.



Toisella ehdokkaalla, liikemies Gary Johnsonilla (libertarian party) on myös painavaa sanottavaa ja ilmeisesti jotain hampaankolossa myös Trumpia kohtaan. Onkohan busineksissa tullunna köniin vai mistä moinen antipatia. Johnson on entinen republikaani, joka selvästi omaa koomikon lahjoja ja tietenkään ei pahemmin ole kiinnostunut tai tietoinen muun ja sen hullun maailman menosta.



Ehdokkaat eivät pahemmin tai paremmin paljon ääniä keränneet mutta väliäkö tuolla. Trump alkaa vaikuttamaan pikku hiljaa järkevältä tyypiltä. Otsaryppyjen takaa voidaan kysyä, että mihin tämä maailma oikein on menossa. Ehkä ainoa järkevin ja etenkin nuorten äänestäjien suosikki Bernie Sanders, Vermontin senaattori, pelattiin härskisti ulos vaaleissa demokraattisen puolueen ja Clintonin mafian toimesta. Näillä mennään ja maailma pelastuu.

1 kommentti:

  1. Juurikin näin Clintonin toimesta pelattiin Sandra ulos presidenttipelistä. Jos Sanders olisi ollut demokraattien ehdokas, niin Trumpilla ei olisi ollut mitään saumaa. Maailman on kiittäminen Clintonia, mutta näillä mennään.

    VastaaPoista