lauantai 14. huhtikuuta 2018

Rehellistä puhetta



Harvinaista on, että professori Jeffrey D. Sachs kertoo, tai paremminkin hänen annetaan sanoa se minkä jokainen aikaansa seuraava on ymmärtänyt jo pitkään. Selvästi humaani ote, eiköhän yli puoli miljoonaa kuollutta jo riitä. Itsekin muistan tuon päivän, kun Obama teki tuon suuren ilmoituksensa, että Assadin on väistyttävä. Jo seitsemän vuotta olemme saaneet seurata CIA:n ja Pentagonin organisoimaa sotapropagandaa, jota mm. Pasilan Iso Trollipaja on nöyrästi ja kuuliaisesti toistanut päivästä toiseen.

On helppo tappaa miehenalkuja, joiden ainoina aseina ovat kivet ja ritsat. Tästähän mm. Israel on mitä mainioin esimerkki. Mutta kun vastaan asettuu todellinen asearsenaali, on paras väistyä ellei sitten todella halua kunnolla kuonoonsa. Trumpin twitterissä uhottiin pari päivää sitten, että ohjuksia on ihan kohta tuloillaan kohti Syyriaa:


Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!"


Blogisti ei kuitenkaan usko, että Trump nyt mikään idiootti ole vaikka saattaa siltä usein kuulostaakin. Ymmärtäähän tuo miesparka, että nyt on lähdettävä ja mielellään vielä hyvän sään aikana. Mielenkiintoista on myös seurata, että miten Pasilan Iso Trollipaja reagoi kun voittajat juhlivat ja karu totuus paljastuu. Johan myrkyn lykkäs. Todennäköistä myös on, että professori Sachs pääsi viimeisen kerran esittämään vapaasti mielipiteitään ns. valtamediassa. 

1 kommentti:

  1. Trump lähtisi, mutta se merkitsisi Syyrian menetystä ja se on vastoin Usan Lähi-idän strategiaa. Trump sai varmasti satikutia kun tviittaili oman ehdotuksensa. Lapsenvahdit nukkuivat pommiin ja lapsi löysi kännykkänsä. Kannattaisi järjestää 24 h päivystys.

    VastaaPoista