sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Sipilä ja Orpo

-Sipilä ja Orpo. Kuka näitä paskoja äänestää, kysytään somessa. Sipilähän on tunnetusti se äkkirikastunut liikemies ja tunnettu veronkiertäjä, jolla on se kuuluisa hölmön ja jälkeenjääneen typerä hymy kasvoilla, kun hän jotain yrittää selittää. Tulos tai ulos, oli Sipilän motto kun hallitus sotea rakensi. Ei tullut sotea ja Sipilä se vaan istuu ja istuu ja istuu ja osti sähköauton ja lähti Ouluun. On kuulemma ilmastovaalit tulossa.

Orpo on entinen sisäministeri, joka vuonna 2015 otti tyköönsä 25 000 ns. turvapaikanhakijaa. Nykyinen sisäministeri Mykkänen, molemmat tunnettuja kokoomuslaisia huippulahjakkaita kykyjä tietenkin, joutui sitten selittelemään oululaisen pedofiiliringin tekemisiä eilisessä valtakunnan ykkösmediasssa. Mykkäsen pää huojui kuin puolukka naisen emättimessä, ja selityksiä tuli kuin liukuhihnalta. Tuli mieleen, ettei siitä kovin kauan ole kun samainen kaveri halusi kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän.

Eilinen twitteriviestien määrä ja sanoma oli surullinen ja pöyristyttävä. Vastuussa olevat päättäjät kukin tahoillaan paheksuivat tehtyjä seksuaalirikoksia, joihin ns. turvapaikanhakijat olivat syyllistyneet. Iljettävää seurattavaa, kun kyseisistä tapahtumista suoraan vastuussa olevat nilkit kuin yhteisestä sopimuksesta löivät rintoihinsa kuin farisealaiset jeesustelijat. Sanon nyt suoraan, että blogisti pitää Sipilää ja Orpoa suoraan vastuullisina näistä törkyteoista, joita viattomat lapset ovat joutuneet kokemaan. Jokainen rehellinen ja omantunnon omaava suomalainen mies olisi tässä vaiheessa eronnut toimestaan.

Se ei näemmä riitä, että suomalaisia köyhiä on nöyryytetty ja syyllistetty jo vuosikausia. Nähtäväksi jää toteutuuko Kekkosen ennustus. Urkki sanoi aikoinaan: älkää koskaan päästäkö kokoomusta hallitukseen, se puolue tuhoaa tämän maan. Vielä ehtii. Aikaa on muutama kuukausi. Pitää ilmeisesti vielä kutsua lisää ulkomaisia raiskaajajengejä apuun suorittamaan työ loppuun. Ja kun kaikki vielä tiedämme, että tämä on vain ns. jäävuoren huippu. Todellisten uhrien lukumäärä on paljon suurempi. Kuka näitä paskoja vielä äänestää, kysyy blogisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti