sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Jos joku kuvittelee,



että keltaliivit ovat historiaa niin pahastippa erehtyy. Suomalainen valtamedia ja etenkin Pasilan Iso Trollipaja ovat tosin olleet kovin vaitonaisia asioiden etenemisen suhteen. Tiedostavan kansalaisen täytyy toki ymmärtää, että se mistä ns. suomalainen totuusmedia vaikenee ei suinkaan tarkoita sitä, ettei jotain outoa ja poikkeavaa kansalaisten käyttäytymistä esiintyisi parhaillaan Euroopan ns. räyhäunionin maaperällä.

Onneksi meillä kuitenkin on (ainakin vielä vähän aikaa) mahdollisuus selvittää itse, mistä oikein on kyse. Sitä varten on olemassa internet ja sosiaalinen media, joka paikkailee näitä tietoisesti vaiennettuja ikäviä tosiasioita. Vai ovatko ne ikäviä. Ranskalaiset keltaliivt vaativat Macronin  eroa. Eivät kuulemma lopeta ennen kuin presidentti eroaa. Tuohan on hyvä idea ja blogisti ainakin toivoo, että Macron ymmärtää väistyä ja siirtyä vaikkapa kansainväliseksi pankkiiriksi. Olisi kaikille hyväksi, että mies pääsisi näyttämään todelliset kykynsä.

Keltaliivit eivät ole vain ranskalainen ilmiö. Saksassa, Italiassa, Hollannissa ja muissakin jäsenmaissa esiintyy jatkuvasti levottomuuksia, joista yhdelläkään ns. suomalaista valtamediaa seuraavalla ei ole harmainta aavistusta. Köyhät, virattomat, työttömät, eläkeläiset ja muu sekalainen  seurakunta on parhaillaan barrikadeilla. Sadat tuhannet unionilaiset protestoivat yleensä lauantaisin kaupunkien kaduilla, turuilla ja toreilla. Viha ja katkeruus kohdistuu pääasiassa maassa vallitseviin epäoikeudenmukaisuuksiin, sosiaalisiin oloihin ja globalistisen eliitin hyvän tahdon sanomaan.

Ei jargonit enää tehoa. Ei enää juhlapuheet iske. Köyhä on köyhä eikä se puheilla muuksi muutu. Taitaa olla jo peräti 14. lauantai peräkkäin, kun unionin väki mieltänsä osoittaa. Erityisen huolestuttavaa on myös se, että mielenosoitukset ovat väkivaltaistuneet. Turpiin annetaan ja pampulla pamputetaan niin, että oikein pahaa tekee. Kaasuiskut, kumiluodit ja vesitykit ovat arkipäivää nykyisessä Euroopan unionissa.

Mutta mitäpä Suomessa. Täälläkin kuulemma joku porukka ulisee lauantain ainakin Helsingissä ja Tampereella. Tosin näitä lienee vain kourallinen, kun ei missään näy eikä mitään kuulu. Herätkää suomalaiset ja antakaa toki Euroopan tulla tykö. Eihän teistä ole mihinkään, perkeleen juntit. Nyt toreille ja sassiin. Jää pian vallankumous tekemättä.

1 kommentti:

  1. Edustuksellinen demokratia on tietysti tylsää verrattuna konkreettisesti ja omakohtaisesti koettuun joukkovoimaan. Porukassa on kiva mennä ja tunnelma tiivistyy kun on yhteinen vihollinen, on se sitten kulakki, juutalainen, maahanmuuttaja, EU tai Macron. Jos Suomessa vaarin toiveiden mukaan tehtäisiin katumarssien kautta vallankumous niin voinpa olla aika varma että tulos olisi jotakin aivan muuta kuin maanpäällinen paratiisi.

    VastaaPoista