keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Käyttämättömiä kuva-aihioita

Blogistin päällimmäinen tavoite on tietenkin pyrkiä kirjoittamaan mahdollisimman elävästi ja monipolvisesti aiheista, jotta saisi näkyvyyttä ja lukijoita. Ei mikään helppo tehtävä ja usein huomaakin, että tulee toistettuja samoja asioita ja samoja "totuuksia" Nämä totuudet ovat luonnollisesti kirjoittajan omia näkökantoja ja mielipiteitä, jotka parhaimmillaan herättävät lukijan mielenkiinnon.

Ärsyttämällä ja haastamalla, huumorilla ja fiktiolla, myötäsukaisesti tai vastakarvaan. Olen tietoisesti pyrkinyt keventämään sanomaani. Yritän räksyttää vähemmän ja lähestyä käsiteteltävää aihetta tai henkilöitä hellemmin. Tunnustettakoon, ettei tämäkään lähestymistapa ole helppoa. Liian mauton tai hajuton ei toimi. Ja usein tekstin suoltamisen jälkeen jää tunne, että taas jäi jotain olennaista sanomatta.

Turhautuminen on tuttu tunne monille blogikirjoittajalle. En takuulla ole ainoa, joka painii saman ongelman kanssa. Kun kyseessä on kuitenkin ensi sijassa ns. poliittinen blogi niin särmää ja sähäkkyyttä pitäisi löytyä. Olen havainnut, että sopivan kuvan käyttäminen tekstin lisäksi toimii oivallisesti. Alla muutama käyttämätön aihio viime vuodelta.


Ministeriainesta



Tavoitteellisesti

Nimettömät


Tukipaketti



Henkilökohtaista




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti