perjantai 14. huhtikuuta 2017

Tahtoo pommittaa



Pommeja siellä ja pommeja täällä. Mutta mitä, mitä, mitä? Pasilan Trollipajan tekstiteeveen sivulla kerrotaan, että tapettujen lukua ei voida vahvistaa puolueettomalta taholta. Onko Afganistanin hallitus siis Pentagonin nukkehallitus ja mikä mahtaakaan olla se puolueeton taho? Suomihan tukee myös sotilaallisesti USA:n pyrkimyksiä tuollakin rintamalla, joten mukana ollaan. Odotan jännityksellä kenraalikuvernööri Niinistön lausuntoja asian tiimoilta.



Ja ohjuksiakin joka puolella. Huomenna lauantaina vietetään Pohjois-Koreassa synttäreitä ja jenkit saattavat järjestää pienen ilotulituksen juhlien kunniaksi. En nyt ihan varma ole onko noita kutsuttu juhliin mukaan mutta väliäkös tuolla. Pääasia on, että meillä kaikilla on niin hauskaa.

1 kommentti:

  1. Hiroshiman ydinpommi tappoi heti 100 000 ja Nagasakissa 75 000, puhumattakaan sitten jälkiseurauksista. Nyt USA pystyi pommillaan aika vaatimattomaan määrään. Maagista on myös se, että ne osuvat "virallisesti" aina ja vain isiksen sotureihin. Muistakaa syödä lisää mämmiä.

    VastaaPoista