tiistai 31. lokakuuta 2017

Tilasiko Niinistö nootin


Näyttää siltä, että "presidenttikisa" sai raivoisan lähdön. Kuka tilasi sopivasti nootin eli valtiollisen turvallisuuskomitean selvityksen siitä miten Suomen presidentinvaaleihin voidaan vaikuttaa. Aika sopivasti tilattiin ja aika sopivasti vuodatettiin julkisuuteen mutta älkää nyt herran tähden menkö taas halpaan.

Teitä äänestäjiä siis kusetetaan ja tietoisesti. Niinistöstä on yritetty jo pitkään tehdä jonkinlainen Venäjän "ymmärtäjä". Ja sitä hän ei ole nimeksikään. Hän on Naton marionetti, jolla on tehtävä viedä Suomi vaikka väkisin sotilasliittoon. Naton kanssa kulisseissa tehty ns. Isäntämaasopimus puhuu puolestaan.

Jokainen joka on seurannut tiedotusvälineiden ja vaaleihin osallistuvien kandidaattien mietteitä turvallisuuskomitean selvityksestä, ymmärtää, että kaikki ehdokkaat (pl. Thorvalds) ovat vähintäänkin närkästyneitä. Kuinka kukaan voi edes kuvitella ja pelotella suomalaisia tuolla tavalla. Selvitys kuulemma koostuu "asiantuntijoiden moniäänisistä mielipiteistä", joiden nimet pidetään tietenkin visusti piilossa, koska sehän ei tunnetusti kuulu suomalaiseen poliittiseen kulttuuriin.

Näin ulkopuolisena näyttää vahvasti siltä, että liikkeellä ovat vähintäänkin vainoharhaiset, suunnatonta levottomuutta ja hermostuneisuutta kokevat asiantuntijat, joiden olisi syytä olla huolissaan omasta hyvinvoinnista. Psykoosissa tai muussa mieltäjärkyttäneessä tilassa lausutut arviot Venäjän mahdollisista toimista Suomen presidentivaaleissa pitää silti ottaa vakavasti. Nyt täytyy todella pelätä sitä, että mitä näiden pelkääjien päiden sisällä oikein tapahtuu, ja mitä siitä mahdollisesti seuraa.

Faktisesti Suomi on jo Naton jäsen mutta se vaatii vielä kansan hyväksynnän. Sitä lupaa ei tulla kansalta kysymään vaan "virallinen" päätös tehdään muualla. Jotta se voidaan myös tuulipukujen piirissä hyväksyä, se vaatii vahvan propagandakoneiston, johon kaikkein tärkeimpänä tekijänä kuuluu ns. valta- eli totuusmedia. Uhkia ja uhkakuvia tullaan edelleen näkemään Suomen sinisessä horisontissa pilvin pimein.

Sitä ennen voi tapahtua paljonkin. Eittämättä Venäjä suunnittelee jopa salamurhaa tai terroritekoa, jotta saisivat mieleisen presidentin Suomeen, mikäli siis turvallisuuskomitean jäseniä on uskominen. Eittämättä sotatieteiden tohtori Saara Jantusta lainaten "Venäjä tuottaa psykologisia vaikutuksia kaikilla mahdollisilla keinoilla ja myös fyysisillä teoilla". Eittämättä Kreml haluaa vanhan, kuluneen ja nöyrtyneen asianhoitajan Suomen osavaltion kuvernööriksi, jota on sitten helppo pomputtaa ja pamputtaa tarpeen mukaan.

Ollos kuitenkin rauhallinen, jos kuulet päässäsi moniäänisiä mietteitä ja totuuksia maamme tilasta. Ne ovat tosiallisesti sitä samaa monotonista paskan jauhantaa, jota sinun vain pitää sietää. Kun eetterissä näet taas sen saman turvallisuuspoliittisen asiantuntijan laukomassa totuuksia niin vaihda kanavaa. Jos taas nykymeno kyllästyttää niin vaihda vapaalle ja äänestä toisin. Ja muista, että USA ja Nato - rauhan perikato, osuu maaliin vielä tänäänkin.

5 kommenttia:

  1. Mitä tuohon isäntämaasopimukseen, niin eihän se välttämättä ole ikuinen. Sopimuksen kohta 10.1: "Tämä pöytäkirja tulee voimaan viimeisen allekirjoituksen päivänä ja pysyy voimassa, jollei osallistuja irtisano pöytäkirjaa ilmoittamalla asiasta kirjallisesti kaikille muille osallistujille kuusi kuukautta etukäteen." Siis yksipuolinen ilmoitus irtisanomisesta riittää. Luulisi eduskunnasta löytyvän sen verran natotuksen vastustajia, että irtisanomista koskevaa päätöstä voidaan lähteä viemään eteenpäin. Jos asia saadaan äänestykseen asti, niin joutuvatpa edustajat kuitenkin julkisesti kertomaan kantansa siihen; asia joka kyllä muistetaan seuraavissa ek-vaaleissa.

    VastaaPoista
  2. Jos ja kun näin on niin hyvä niin. Teoriassa onnistuu mutta käytännössä hankalaa, mm. mittavat hävittäjähankinnat tuloillaan.

    VastaaPoista
  3. On Suomen edun mukaista, että Suomi saa Venäjälle sopivan presidentin, Niinistö sopii Venäjälle. Jos Niinistö on ajamassa Suomea Natoon vaikka väkisin, niin miksi Venäjä haluaisi Niinistön presidentiksi - ristiriitaista!

    VastaaPoista
  4. Pidetään mielessä, että olemme valitsemassa Suomelle presidenttiä emme Venäjälle. Uskon, että Venäjän johdolle on käytännössä sama kuka näistä ehdokkaista valitaan. Kysymys on siitä, että millä tämä uusi valittava presidentti meille "myydään". Niinistön metkut kyllä tiedetään ja tunnetaan rajojemme ulkopuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... Suomessa tämän samaisen nilkin temput ovat jääneet kovin vähälle huomiolle. Palaan niihinkin vielä myöhemmässä vaiheessa. eli summa summarum: Venäjä -korttia on turha näissä vaaleissa heilutella, koska sitä totisesti ei yhdelläkään ehdokkaalla ole.

      Poista