perjantai 3. marraskuuta 2017

Onneksi meillä on Venäjä


Olen monta kertaa iltarukouksessani kiittänyt Jumalaa siitä, että meillä on Venäjä naapurina. Olen monta kertaa nähnyt suorastaan painajaisia ja herännyt hiestä märkänä, kun unissani Venäjän tilalla olikin joidenkin sattumusten kautta Amerikan Yhdysvallat. Kuvitelkaapa itse tilannetta, että tuossa idän suunnalla olisikin hallinnut ja agiteerannut ns. lännen ihmemaa.

Jos näin olisi niin mitä olisi tapahtunut. Ensinnäkin Suomi nimistä valtiota ei olisi tänään edes olemassa. Suomen kieli olisi viraton ja sitä puhuttaisiin kuiskutellen jossain syrjäisillä ja tiettömillä erämaakylillä. Rantaruotsalaisilla olisi tietenkin edelleen tuo pitkä ja ohkainen kaistale hallussaan ja muutama kyläkoulu, jossa ruotsiakin opetettaisiin. Jokunen ns. Suomi reservaattikin  kitkuttelisi jossain Kainuun ja Kuolan suunnilla. Suurin osa Suomen itsenäisyydestä haaveilevista kansalaisista viruisi Siperian monissa vankiloissa ja vankileireillä.

Lappi olisi raiskattu ja tuhottu jo aikapäivää sitten, luonnonvarat, kulta ja malmit olisi otettu ns. parempaan talteen. Uraani halkeaa ja ohjussiilot olisivat täynnä kotimaista tavaraa. Pohjoinen Suomi olisi täynnä hylättyjä kaivoskaupunkeja, ruostuneita rautateitä ja pohjavedet tuhottu yritteliäiden ja ahkerien nuorten miesten kristillisten yhdistysten toimesta. Ja Joulupukkikin katsoi parhaimmaksi muuttaa heti Ruotsin Kiirunaan.

Suomen kirkkomailla makaisi tuhansia ja tuhansia sankarivainajia, joiden haudoilla äidit kävisivät itkemässä. Siellä lepäisi tuhansia Vietnamin sotasankareita, tuhansia ja tuhansia lähi-idän monilla tantereilla kaatuneita urhoja ja tuhansia ja taas tuhansia juoppohulluuteen ajautuneita miehiä. Suomalaisten miesten yleisimmät kuolinsyyt olisivat alkoholi, sodat ja itsemurhat. Naiset olisivat tietysti muuttaneet uusiin maihin ja parempiin naimisiin. Entinen Suomi olisi yksinäisten, vanhojen ja surullisten miesten maa.

Mämmi olisi tietenkin kielletty. Kaikki saunat olisi poltettu, koska niillä on selvä viittaus johonkin vieraaseen ja alkukantaiseen kulttuuriin. Etten sanoisi jopa ihan saatanallisiin vaikutteisiin. Ei olisi Fortumia, ei olisi Nestettä eikä Nokiaa. Olisi jurottavien ja itsetuhoisten miesten maa. Ja kaikkein pahinta olisi tietenkin jatkuva ruotsalaisten vittuilu, jota saisi kuulla päivästä toiseen. Miten se nyt teidän itsenäisyyden kanssa noin sattui käymään. Positiivista olisi  tietenkin se, että pakkoruotsi olisi vihdoinkin poistettu ja jokainen vääntäisi sujuvasti finengelskaa.

Helsinki olisi Hellsinki. Vanhat kunnon Kontulat, Jakomäet ja muut reuna-alueet olisivat täynnä entisiä Afrikasta lastattujen orjien jälkeläisiä. Olisi siellä väkeä mustanaan, voisi joku lohkaista. Slummialueita ja piritoreja riittäisi porukoille yllin kyllin. Positiivista toki ja erityisen hauskaa olisi, että katukuva olisi kovin kansainvälinen. Ja jos oikein hauskaa pitäisi pittää niin ei muuta kuin Las Olandiin (ex Åland), josta löytyisi maailman suurimmat porttolat, ja tietenkin Trump -dynastian kasinot.

Notta repikää siitä, rakkaat nassukat ja muut ressukat. Ottakaa opiksi ja ojennukseksi. Elämä on laiffia kun sen oikein oivaltaa. Ja Peitsamollakaan ei enää päätä olisi. Oli se nimittäin meillä Amerikassa niin tehokas tuo konnien ja kriminaalien viimeinen saattohoito. Ei päätä eikä häntää.

Ps lähteenä käytin päivän Ilta-Sanomia

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005435520.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti