keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Turvallista matkaa


Blogisti on tänään harvinaisen turvallisella mielellä. Keskiviikko on suuri päivä kaikille sananvapautta ja rauhaa rakastaville Suomen kansalaisille. Supon Pelttari on jo oven takana ja kaikki hyväksi vielä muuttuu. Ei enää terroria, ei enää veroja kiertäviä liikemiehiä, ei vakoilua, ei riistoa eikä sortoa. Ollos huoleton, poikas valveil´ on.

Samaan aikaan maan ylin poliisijohto istuu syytettyjen penkillä, parlamentaarisen demokratian sininen kukkanen hallitsee yhden prosentin kannatuksella viiden ministerin salkkua, persut perseilee parhaan taitonsa mukaan ja Nordea se vaan jatkaa virallisella rahanpesu -linjallaan ja sadat miljoonat vaihtavat kulisseissa omistajaa. Jännityksellä blogisti odottaakin, että millainen jännitysnäytelmä siitä mahtaakaan syntyä, kun Nordean uusi pääkonttori ratsataan vähintään sadan kommandopoliisiin toimesta. Vai olenko nyt ymmärtänyt jotain aivan väärin?

1 kommentti:

  1. Uutistoimisto Reutersin (16.10.) mukaan Nordeaa epäillään rahanpesusta. Miksi kommandojoukot eivät ole jo liikkeellä? Missä Pelttari luuraa,missä poliisi piileskelee, miksi ei mitään tapahdu, utelee blogisti.

    VastaaPoista