torstai 26. maaliskuuta 2020

Päivän paras uutinen



Suomen hallitus esittää, että koko Uusimaa laitetaan kiinni. Maakunta eristetään muusta Suomesta 19.4. saakka, joka tietenkin on hyvä uutinen. Kaikkihan me tiedämme, että Helsinki on syntiä täynnä ja paheiden pesä. Pääkaupunkiseudulla ja sen laajassa ympäristössä asuu tunnetusti kaiken maailman hörhöjä ja epämääräistä sakkia siinä määrin, että vihdoinkin ymmärrettiin sulkea rajat. Liikkuminen maakunnasta muualle ja kaikenlainen kaupustelu on ehdottomasti kiellettävä.

Sitä blogisti tosin ihmettelee, että poliisi on pantu porukoita valvomaan. Eihän heillä nyt perkele riitä aikaa, kun Helsingin spurguja ja muita juoppoja joutuu koko ajan pahnoille kuskaamaan. Kyllä nyt on pantava välittömästi Nato asialla. Ystävällisissä ja sujuvassa yhteistyössä solmittu isäntämaasopimus suorastaan velvoittaa, että konkreettista lähentymistä tapahtuu. Nato-joukot maahan heti ja panssarit partioimaan ja rajoja valvomaan. Kyllähän me muualla Suomessa tiedetään, että nuo uusmaalaiset hulttiot ovat kuritonta ja suorastaan röyhkeää porukkaa, joka vähät välittää mistään säännöistä.

Samalla blogisti ehdottaa, että Helsingiltä otetaan välittömästi pääkaupunkioikeudet pois. Uudeksi pääkaupungiksi ehdotan luonnollisesti Kauhajokea, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vaikeissa sodanomaisissa olosuhteissa. Eduskunta ja hallitus on välittömästi siirrettävä Suomen uuteen pääkaupunkiin. Sanssin koululla on ennenkin totuttu tekemään vaikeita päätöksiä. Päämies pysyköön rauhassa karanteenissa ja lukkojen takana Mäntyniemessä.

Kun tilanne Uudellamaalla on saatu kuriin ja järjestykseen niin yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona on tietysti maakunnan myyminen tai lahjoittaminen Virolle. Suomalaiset säästyisivät monilta vaivoilta, kivuilta  ja hengenahdistuksilta, jos virolaiset ottaisivat uusmaalaiset huostaansa. Ja voisipa siitä muutaman roposenkin vielä tienata. Ja eikä tarttis ikuna sitä horinaa ja korinaa enää kuunnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti