maanantai 3. toukokuuta 2021

Tätä et tiennyt

https://tokentube.net/view?l=2530451436


Tapasin pitkästä aikaa naapurini, joka kärsii mielenterveydellisistä ongelmista. Hän on välillä pitkäänkin hoidossa, joten tapaamme vain satunnaisesti ja usein yllättäen. Vaihdamme aina muutaman sanan, koska olemme sosiaalisesti sellaisia tapauksia. Naapurini pitää keskusteluista ja mielipiteistä, niin minäkin. Tänään, kun olin noutamassa päivittäistä nikotiiniannostani lähikaupasta, ehdin jo vakuuttaa hänet törmätessämme pihalla siitä, että hullulla ja nerolla on vain pieni vivahde-ero. 

Yleensä hän on samaa mieltä kanssani. Mieleen tulee kuitenkin yksi kina, jonka kävimme musiikin saralta. Peitsamon Ilpo -cover ei ole alunperin Claptonin vaan Calen luomus. Olin oikeassa mutta se ei ystävyyttäämme haitannut. Laitan tuohon alle viihdyykkeksi ja hämäännykseksi videon, jossa on pientä vilunkia. Ihan vain sen takia, että ylläoleva tokentuben videolinkki tuskin kestää katsomista.



Palatessani kaupasta törmäsin taas naapuriini, joka oli viemässä "rikkoutunutta" pinnatuolia talon roskikseen. "Ehditkö jo pillastua!", kysyin piruuttani. "Meillä hoitolassa ei tykätä liian matalista tuolista. Meillä huudetaan heti jeesusta apuun", virnuili naapurini. 36-vuotia miehenalku ei ole millään tavalla agressiivinen toisin kuin esimerkiksi Helsingin poliisi. Hän osaa myös käyttäytyä ja ymmärtää hyvin,vaikka en aina jaksakaan myöhään illalla keskustella esimerkiksi Afganistanin huumetilanteesta humaltuneen nuoren miehen kanssa. Hän on sanalla sanoen hyvä ihminen, joka ymmärtää rajansa.

Niin, blogin linkissä ylhäällä on lähes parituntinen video, jossa kolme "hörhöä" keskustelevat mm. Covid-19 viruksesta. Juontajana toimii Merirosvoradion Yazka, joka tunnetaan kiinnostuksestaan mitä mielikuvituksellisimpiin salaliittoteorioihim ja muuhun mukavaan. Vieraana hänellä on lääkäri Mikael, joka pantiin vappuna putkaan Helsingissä ja persujen Ossi, joka aikoo syrjäyttää Halla-ahon.

Mainio kööri, jonka jutustelusta blogisti ainakin sai mukavan fiiliksen. Kannattaa katsoa loppuun asti, sillä tahti vaan paranee. Tätä on siis vappuSuomi 2021 ja meno senkusta paranee. Kannattaa tsekata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti