keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Naurava amerikkalainen


Euroopan unionin käynnistämä "rauhanprojekti" otti taas kunnon harppauksen ja etenee voitosta voittoon. Obaman hallinnon jo pitkään tukemat ISIS -joukot iskivät tällä kertaa Brysselissä  Myös senaattori John McCain on ahkeraan käynyt kahvittelemassa kalifien kanssa. Yhteistyö alkaa tuottamaan tuloksia ja voidaankin todeta, että "Fuck the Eu" Victoria Nulandia vapaasti lainaten.

Amerikkalaiset varoittavat kansalaisiaan matkustamasta Eurooppaan. Tänne onkin turvallista tulla enää vain panssareiden ja hävittäjien kera. Muuten ei amerikkalainen varmaankaan uskalla eikä pärjää. Ja sitäpaitsi turha sitä on omalla maaperällä hässäköidä. Euroopallahan on kokemusta jo siitäkin lajista. Paljon parempi idea on sotia muualla. Hemma bra men borta bäst, senhän tietää jo Suomen entinen puolustusministerikin käydessään kusettamassa mäyräkoiraansa.

Amerikkalainen väkivaltakoneisto on kiduttanut, pommittanut ja tappanut kymmeniätuhansia arabeja jo vuosikausia. Viattomien veri on virrannut ja äitien ja isien surusta on kasvanut järjettömyyteen paisunut viha. Sisukkaat sauditaistelijat Syyriassa levittävät jaloja kurkunleikkaus- ja raippaussoppejaan. Siitähän heillä onkin monisatavuotinen kokemus omassa kotimaassaan.

Silloin kun ollaan heikkoja, niin silloin pitää iskeä. Tämä lienee vanha ja hyvä oppi, jota amerikkalaiset ovat aina noudattaneet. Toinen doktriini on, että käy aina pienempien kimppuun. Isommille et kuitenkaan tule pärjäämään. Kiusaa sitä niin kauan, että selkäranka murtuu. Laita pannaan ja kauppasaartoon kavereiden kanssa. Ja jos ei sekään auta niin ainahan voi lentää hymyilemään vaikkapa Havannaan.

Ja sitten sieltä sekopäiden valtakunnasta löytyy vielä lisää ainakin yksi kahjo, joka on vielä vakavasti pyrkimässä presidentiksi. Tuo kaikkien kapitalistien suurkalifiksi noussut vapahtaja uhkaa rakentaa ensimmäiseksi muurin Meksikon rajalle. Ja tietenkin naapurin pojan piikkiin. On tämä maailma kummalliseksi mennyt. Blogisti kun muistaa vielä elävästi sen päivän, jolloin oli hakkamassa vasarallaan ja taltallaan Berliinin muuria rikki. Vieläkin on värikkäät muurinpalaset tallella siististi muovipussissa.

Euroopan unioni natisee ja kitisee. Ei tullut eurosta rauhan takaajaa. Tuli itku pitkästä "ilosta". Ja kenelläkän se ei tietenkään tullut yllätyksenä, mikäli Suomen iltapäivälehtien trollitoimittajia on uskomista. Kaikki kuulemma tiesivät, että isku on tulossa. Vain aika ja paikka oli epäselvä. Ja taas on päättäjien vuoro astua eetteriin, vakavana ja murheenmurtamina, esittämään omat "sydämiä särkevät" voivottelunsa.

"Suomi on siis sodassa", totesi ylen uutistoimittaja retorisesti tehdessään juttua Brysselin pommi-iskuista. Tänään Bryssel huomenna Helsinki. Vahvassa transatlanttisessä hengessä mennään eteenpäin. kohti uusia taisteluja ja voittoja. Johan siihen jo velvoittaa nk. Naton rauhankumppanuus. Odotettavissa on siis lisää viattomia siviiliuhreja.

7 kommenttia:

  1. Tässä ei sanottu mitään.
    Puhuit piiiiiitkäääään, SANOMATTA kuitenkaan yhtään mistään, yhtään niin erikseen mitään.

    (Enkä minä useinkaan kommentoi näitä yhdentekeviä lehmän henkäyksiä pitkin Blogos-Sfääriä, joten tämä oli sinulle luonnollisesti HYVIN!! suuri kunnia. Np.)

    VastaaPoista
  2. Olen sanaton ja sanomatta jäi. Mietityttää vain, että mitä pitäisi sanoa?

    VastaaPoista
  3. kaikenlaisia tulee sanoi kätilö

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Saudi-Arabia on Isisin suurin suora tukija, Yhdysvaltojen ja Israelin ohella. Saudit ovat rahoittaneet koko terrorijärjestön olemassaolon ja aseistamisen. Aseistuksesta ovat pitäneet huolen USA ja Israel, jotka ovat myös kouluttaneet ääri-islamisteja ja tukeneet niiden sotatoimia yhdessä Turkin kanssa.

    VastaaPoista
  6. Joo, tässä pelissä on mukana taustalla niin monta peluria, josta vain harvat tietää. Ja sitä suuremmalla syyllä suomalaisten olisi syytä pysyä etäällä mutta eiköstä sinne sotatoimialueelle vaan lähetetä taas lisää näitä meidän sotilaspoikia nk. neuvonantajina.

    VastaaPoista