perjantai 29. heinäkuuta 2016

Hauskaa olla pittää

Laitetaan pari "järjettömän hauskaa" videon pätkää näytille näin viikonlopun ratoksi. Näitä tuskin tullaan näkemään Suomen valtamedian sivuilla, sillä ne ovat niin hulvattomia ja vallattomia, että heikompaa jo huimaa. Ensimmäisessä näytetään muutamia riemun ja ilon karjahduksi ja suoranaista remuavaa naurua, joihin pystyy vain Hillary Clinton. Kyseinen leidihän on ollut jo pitkän aikaa tiiviisti mukana pienessä valtaklikissä, joten kokemusta ja asiantuntemusta löytyy. Ei muuta kuin pukinkonttiin mainio vaikkapa kymmenen tunnin CD-pläjäys Hillaryn parhaimmista.




George Bush juniori on jotenkin unohdettu ja häipynyt kummasti unholaan Suomen valtamediassa, joten nyt on korkea aika korjata tilanne ja palauttaa miehen kunniakas ja hohdokas maine. Miehen hyytävä ja itsevarmuutta hohkaava virnekin on vielä tallella, ja panipa poika vielä tanssiksi Dallasin muistotilaisuudessa, jossa harjoiteltiin oikein arvovaltaisella porukalla kansakunnan yhteistä surua. Muutamaa ammuttua poliisia siellä muisteltiin syvällä hartaudella.



Viimeisen videon naisselostajaa kannattaa kuunnella tarkkaan vaikka hänellä joskus onkin pokassa pitämistä. Blogisti odottaakin jännityksellä milloin päästään seuraamaan Suomen ulkoministerin rukousaamiaisia Atlantin toisella puolen. Siellä sitä varmasti on ollut oikein kunnon lysti päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti