maanantai 26. maaliskuuta 2018

Länsirintamalta ei mitään uutta


Pasilan Iso Trollipaja on saanut taas lisää vettä myllyynsä. Tekstitv:n sivulla väitetään, että EU ja USA karkottavat venäläisiä. Ensinnäkin on todennettava, että EU ei karkoita venäläisiä vaan osa EU:n jäsenmaista. Suomi on tietysti tapansa mukaan innolla mukana valansa jo vannoneena. EU ei ollut yksimielinen päätöksessään eli suomeksi sanottuna EU ei saanut sovittua venäläisdiplomaattien yhteisestä karkotuspäätöksestä.

Se ei tietysti Suomen totuusmediaa pahemmin häiritse ja propaganda jatkuu entistä innokkaammin. Totuushan on, että karkotukseen ryhtyneet maat ovat Nato-maita kolmea poikkeusta lukuunottamatta. Atlantin takaa on tullut ukaasi ja käsi kädessä käymme yhteiseen taistohon. Ukraina, Ruotsi ja Suomi ovat ainoita maita, jotka eivät virallisesti kuulu Natoon.

Naton vasallivaltioista Ruotsi ja Suomi karkottavat yhden venäläisen diplomaatin. Kiovan ns. natsijuntta päätyi peräti 13 diplomaatin karkotukseen. Hei nyt jo pelottaa. Missä viiteryhmässä sitä taas oikein liikutaan. Vai miltä kuulostaa Kroatia, Latvia, Romania ja pieni ja sisukas Viro karkoittavat jokainen yhden diplomaatin.

Ensin tutkitaan sitten vasta hutkitaan. Kun jotain on päätetty niin jotain on tehtävä yhteisen propagandan nimissä. Rohkeutta kysytään silloin, kun kaikki järkisyyt ovat karkotuspäätöstä vastaan. Suomen ylipäälliköllä ja maan hallituksella sitä ei löydy. Hienoa toki on, että EU:n jäsenmaissa joillakin valtioilla on vielä siviilirohkeutta ajatella itsenäisesti ja oman maan parasta. Suomi ei siihen joukkoon valitettavasti enää kuulu.

4 kommenttia:

  1. Tässä on taas kaksikolla savuava ase jutut päällä. Primus motorseilla on suosio alhaalla ja niin pitää saada ulkoinen vihollinen. Hävettää että Suomen johto ei ole edellisestä kerrasta oppinut mitään.

    VastaaPoista
  2. Oikeassa olet, kyllä ensin pitäisi tutkia ja varmistua mitä todellisesti tapahtui ja kuka oli sen takana. Vahvakaan epäilys ei ole riittävä. Vasta totuuden varmistuttua ja kuka on ollut todistettavasti syyllinen on tuomion aika.

    VastaaPoista
  3. Viimeisten ja luotettavien tietojen mukaan, kaksi marsua ja yksi kissa ovat kuolleet Skripalin myrkytystapauksessa. Milloin suomalaiset eläinaktivistit nousevat barrikaadeille?

    VastaaPoista