maanantai 2. maaliskuuta 2015

Lehtori Luukkasen tapaus

Arto Luukkasella on kova pyrky Suomen eduskuntaan. Väitellyt tohtori toimii lehtorina Renwall-instituutissa ja suoltaa tiuhaan tiukkaa tekstiä ja esiintyy mielellään mediassa Venäjän ja Itä-Euroopan asiantuntijana. Luukkasella on paljon sanottavaa ja uutta kirjaa ilmestyy kirjan perään. Persut ovat saaneet kenttää kiertävän saarnamiehen ja totuuden torven.

Boris Nemtsovin murha on saanut lehtorin jo lähes uhon partaalle. Niin varmasti olikin tarkoitus. Putinista tehdään taas sylkykuppi, joka on saanut myös suomalaiset toimittajatrollit sankoin joukoin liikkeelle. Lehtorilla on myös kiire oman agendansa välittämisessä. Murhaajaa ei ole vielä löydetty mutta syyllisten etsintä on hakusessa, johon lehtorillakin on tietenkin painavaa sanottavaa.

Lehtorin logiikka on suorastaan päätä huimaavan huikeaa syyllisen etsinnässä. Pari suoraa lainausta Luukkasen viimeisimmästä blogikirjoituksesta:

Potentiaalisten syyllisten etsintä voi tuottaa vaikeuksia sillä joko a) murha tapahtui ilman Venäjän johdon lupaa – mikä merkitsee sitä, että Putinin hallinto on menettämässä otettaan b) tai se tapahtui sen hyväksynnällä – mikä merkitsee, että kansaa ja oppositiota ajetaan nyt todella ahtaalle.

Luukkasen mukaan kaikki murhat Venäjällä tehdään Putinin hallinnon luvalla. Lehtorin Venäjän tuntemus on viiltävän analyyttinen, tai paremminkin sanottuna suorastaan murhaava. Toisaalta mikäli murhan tilaaja Venäjällä sattuisikin olemaan joko toinen taho, niin Putinin ote lipsuu ja pahasti. Tohtoritasoisen asiantuntijan loogisen päättelyn taso on jo sillä asteella, että on ymmärrettävää, että pienipalkkainen lehtori tähyää korkeampiin ansioihin.

Lehtori jatkaa blogissaan uhoamistaan ja moraalisaarnaansa. Jopa "suomalaiset suomettuneet" saavat kuulla kunniansa:

Aika on armoton myös meikäläisille suomettujille – suomalainen yhteiskunta tekee pian oman välienselvittelynsä menneisyyden kanssa. "Jo on kirves asetettu puun juurelle...".

Varokaa ja olkaa valppaina, hyvät lähimmäiset ja lukijat. Metsässä saattaa olla hyvin vaarallista kulkea yksin. Sitä ei koskaan tiedä, minkä puun takana lehtori Luukkanen on odottamassa kirveensä kanssa. Persut ovat saamassa oivan täydennysmiehen joukkoihinsa.

4 kommenttia:

  1. Taitaa Luukkasen mopo vähä keulii. Ite eppäilen ukrainalaisen suklaakeisarin olevan murhan takana, oliha siel paikal se nuori namutyllerö. Ei niist koskaa tiiä.

    VastaaPoista
  2. Kova kiire typyllä on Ukrainaan, ei ehdi edes ukkonsa hautajaisiin. Outoa touhua ja haisee kovasti toffeesuklaalle.

    VastaaPoista
  3. The Ukrainian Escort Service takaa laadun. Eikös meidänkin valtiotason valtiomiehet ole tunnettuja noiden palveluiden käytöstä.

    VastaaPoista
  4. Armas Mashin: Jäähyväiset Nemtsovin ajalle (02.03.2015)

    http://carelia-lehti.ru/novosti/j-hyv-iset-nemtsovin-ajalle/

    VastaaPoista