tiistai 12. joulukuuta 2017

Euro ja Nato, Suomen perikato



Tulevissa vaaleissa suomalaiset pääsevät äänestämään, ei yksistään seuraavasta Tasavallan Presidentistä vaan paljon muustakin. Suomessa käydään ensi vuonna myös euro- ja Natovaalit. Eurosta ja Natosta ei ole kansalta kysytty mitään. Euro ja Nato on jyrätty Suomeen ilman äänestyksiä. Pääomapiirien ja militanttien (juoksupoikien) juoksuhenkilöiden pieni klikki on päättänyt mikä sinulle on hyväksi.

Käsi sydämelle, olisitko äänestänyt 16. lokakuuta 1994 kyllä, jos olisit tiennyt, että vuonna 2017:

1. Suomessa on euro ja markka on kuopattu, Suomella on miljarditolkulla vakuudettomia saatavia ympäri Eurooppaa, Helsingin köyhät jonottavat ruokaa kilometrin pituisissa ruokajonoissa, uusnatsit marssivat kaduilla huutamassa eläköötä kansallissosialismille...

2. Suomen taivaalla pörräävät Nato -hävittäjät kuin kotonaan, maahan marssii Tornion kautta 30 000 pääosin irakilaista sotapakolaista, hallituksessa istuu viisi ministeriä puolueesta, jonka kannatus on yksi prosenttiyksikkö, julkista terveydenhoitoa ollaan yksityistämässä suurille kansainvälisille toimijoille...

Lista on toivottoman pitkä niin kuin varmaan tiedät. Elät maassa, jossa esikuvana ja vallassa on henkilö, jonka mukaan vastakkaisasettelun aika on ohi. Hän kertoi myös olevansa työväen presidentti maassa, jossa edelleen 500 000 tuhatta henkilöä on vailla työtä. Maassa, joka on jo pariin otteeseen saanut muistuksen Euroopan neuvostolta kaikkein suurimmassa hädässä olevien henkilöiden riittämättömästä toimeentulosta. Elät maassa, jossa on kyykytetty niitä, jotka eivät osaa tai voi puolustaa etujaan mm. matalapalkkaisia (naisia) henkilöitä leikkamalla heidän etujaan.

Elät maassa, jossa olet yksipuolisen propagandan varassa. Sinulle uskotellaan eliitin vaalimia totuuksia, sinulle kerrotaan demonisia totuuksia yhdestä naapurimaasta, sinua pelotellaan, sinua varoitetaan ja yksinkertaisesti sinä elät kuin kusi sukassa. Elät pelon ilmapiirissä. Voisitko edes elää toisin kun koko ajan pelko on persuuksissa. Jokainen on huolissaan omistaan, läheisistään ja toimeentulostaan.

Suomen sadattuhannet köyhät ja vähäväkiset on usutettu toistensa kimppuun. Ääriryhmät raivoavat somessa ja kansa tuijottaa typeränä eetterissä näytettäviä sirkushuveja. Hajota ja hallitse ja eliitti hykertelee.  Kaikki on niin hyvin kuin vain suinkin voi olla. Käsi sydämelle, haluatko todella elää näin?

Suomen eduskunta äänesti eurosta 17. huhtikuuta 1998 ja äänin 135-61 euro syrjäytti markan. Tuo päätös tehtiin monien lainoppineiden mukaan vastoin perustuslakia. Siirtyminen euroon oli Suomelle katastrofaalinen virhe, joka on tullut ja tulee järkyttävän kalliiksi. Voidaan väittää, että lähes kaikki itseään kunnioittavat ekonomistit ovat tänään samaa mieltä. Silti edelleen pidetään illuusiota, että kaikki on hyvin. Yksikään toinen Pohjoismaa ei kuulu euroalueeseen.

Euro on tuonut mukanaan tuhansia ja taas tuhansia työttömiä, saanut aikaan eriarvoisuutta ja vaikeuttanut etenkin pienten yritysten vientiponnisteluja. Neuvoa antavassa EU-kansanäänestyksessä äänestäjille ei kerrottu, että tuolla päätöksellä Suomi siirtyi suoraan Euroopan talous- ja rahaliiton (EMU) toiseen vaiheeseen. Jos kansa olisi sen tiennyt niin äänestyksen tulos olisi voinut olla toinen. Tämän valheen ja epärehellisyyden levittäjähenkilö on myös tulevien vaalien ennakkosuosikki.

Tästä samaisesta henkilöstä on tietenkin tullut median lemmikki, koska muutakaan ei voi. On suorastaan kuvottavaa seurata sitä mielistelyjen määrää, jota ns. valtamedia harjoittaa. Äänestäjiä pidetään suorastaan pilkkanaan. Eittämättä tulee mieleen ylimielinen ja taitavasti operoitu mediakampanja, jolla tuulipuvuilta onnistutaan hankkimaan ne tarvittavat äänet. Eiköstä vain, että kaikki on niin puudelii ja suloisen somaa.

Nato tuli Suomeen, kun 4. syyskuuta 2014, puolustusvoimain komentaja allekirjoitti sopimuksen, jossa Suomi luovutti maa-, ilma- ja merialueensa Naton sotilaiden käyttöön. Nato voi rakentaa halunsa mukaan vaikkapa ohjussiiloja, jotka ovat varustettu ydinkärjillä. Kaikki on mahdollista. Nato harjoittelee itärajalla silloin, kun se parhaimmaksi katsoo. Vaaleissa ehdokkaana oleva henkilö ja ulkopoliittinen ministerivaliokunta päättivät näin sinun puolestasi. Sanomattakin on selvää, että menettely oli vastoin Suomen perustuslakia.

Käsi sydämelle, haluatko elää näin? Tietenkin on luontevaa, että vaalien suurin ennakkosuosikki on kauniaislaisten ja espoolaisten työssä raskautettujen suurin suosikki. Tietenkin on niin, että aineellisesti rikkaat juoksevat vaaliuurnille rinta rottingilla.  Tietenkin on niin, että hän on pääomapiirien ja militanttien suosikkihenkilö. Hän on Suomen (kummisetä) kummihenkilö numero yksi, jota sinä et vain taida arvata.

Henkisesti rikkaat toimivat toisin. Monotoniset hokemat ja saman jargonin jatkuva toisto saa jo valheetkin näyttämään totuudelta. Toista ja toista ja vielä kerran toista, näinhän se on mennyt jo pitkään. Blogisti kuitenkin edelleen ja kaikesta huolimatta uskoo suomalaisten oikeudenmukaisuuteen ja kansan viisauteen vaikka kieltämättä tuo usko välillä horjuukin. Yritetään poijjaat vielä kerran, saatana. Ei sotaa näin käydä, näytetään niille.

Kun noita blogin kuvan pellejä tarkastelee, niin eihän sieltä oikein ketään löydy. Vain kaksi on joukosta poissa ja toista tulen äänestämään. Palaan Paavoon vielä monta kertaa. Esimakua sai tänään, kun politiikan toimittaja Timo Haapala sai kunnolla köniinsä, siis vertauskuvallisesti. Paavo pisti pojun poikki ja pinoon jollain Ilta-Sanomien järjestämillä presidentinvaalimessuilla.  Hyvä Paavo. Vanhana kettuna tiedät, että lisää paskaa on tulossa-  ja urakalla - sieltä suunnalta mutta hyvin pidit ainakin tänään puolesi.

Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen prosentit peilaavat suoraan kansan näkemystä asioiden tilasta. Onko porukka tyytyväinen vai tyytymätön. Toinen kierros kertookin sen, että riittääkö uskallus. Tulemme näkemään todennäköisesti Suomen valtamedian trollitoimittajien henkeä salpaavan lokakampanjan, jossa Paavoa koetellaan. Vaaleista on tulossa näytös, josta Kekkonenkin saattoi vain unelmoida. Ei mulla muuta.

5 kommenttia:

  1. Totuusmedia on hermostunut ja täynnään paskanjauhajia. Nyt on tosijytky tulossa. Väyrysestä tulee koko kansan presidentti. Ainoa valtiomies tossa porukassa.

    VastaaPoista
  2. Niinistö on tyypillinen yhden kauden presidentti. Mitä pikemmin hänestä päästään eroon sen parempi Suomelle. Hyvä kirjoitus, sitä parasta laatua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauli korvanappeineen yhden kauden, mutta kanslia toisen, jos ei kolmannenkin.

      Poista
  3. Eilisessä tv-tentissä Niinistö sai puheaikaa enemmän kuin muut, minuuteissa lähes puolet enemmän kuin Väyrynen. Sotaleikkejä leikittiin Baltian maissa ja apua annettiin ja anottiin kunnon protokollan mukaaan.

    Haavisto ei luota kansaan, Niinistö ei tunnista eikä tunnusta mitään, Kyllönen osui EU:n ytimeen, Huhtasaari luottaa Trumpin viisauteen, Thorvalds ilmiselvästi viihtyy Brysselin herkkupöydissä, Vanhanen haahuilee, Haatainen ihmettelee ja toivoo, Väyrynen kertoi totuuksia.

    VastaaPoista
  4. Kokoomus lupasi jo vuonna 2009 USA:n lähetystölle, että Suomi tulee liittymään Natoon. Raportin tiedot löytyvät Wikileaksille vuodatetuista diplomaattiviesteistä.

    VastaaPoista