keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Kimalainen, Pörriäinen ja Herhiläinen

Kimalainen: Kimalaisella.

Tuntematon Potilas: Päivää. Tuo vasen olkapää on vihoitellut jo vuosia ja eikä ne oo saanu sitä kuntoon tuolla julkisella puolella. Että niinku ajattelin käyttää tätä valinnanvapauttani. Se on nii yrmeekin se julkisen puolen tohtori etten sanoisi todella julkee vielä käytökseltään.

Kimalainen: Oikeaan paikkaan soititte. Olemme juuri erikoistuneet noihin kulumiin ja nivelrikkoihin. Ei muuta kuin tänne niin pannaan paikat kuntoon. Ja sivumennen sanoen näin meidän kesken, noista julkisen puolen arvauskeskuksistahan me kaikki tiedetään ettei siellä oikein hommat toimi.

Tuntematon Potilas: Jos minä sitten teiltä varaisin ajan. Teillä on niin hienot esitteetkin ja kaikki siellä vain hymyilee.

Kimalainen: Oikean päätöksen teitte ja tervetuloa. Ensin teidän kuitenkin täytyy hommata se terveysseteli sieltä maakuntahallituksen terveysviraston sosiaali- ja terveyspuolen jako-osaston kamreerilta, tehän kait tunnette käytännön. Se lappu EU789WW, jossa maksun suorittajana lukee veronmaksajat. Ilman sitä ei mikään täälläkään toimi ja liiku.

Tuntematon Potilas: Hyvä, hyvä, tehdään niin.

Puolen vuoden päästä...

Pörriäinen: Pörriäisellä.

Tuntematon Potilas: Päivää. Minä tuosta olkapäästäni kun se edelleenkin vihoittelee vaikka ehdin jo käyttää valinnanvapauttani. Kävin viimeksi Kimalaisella ja siellä luvattiin ummet ja lammet ja sama kolotus vieläkin vaan jatkuu, että mitäs tässä oikein pitäis tehdä.

Pörriäinen: Olipa hyvä, että soititte meille sillä juuri meillä on maailman parhaat asiantuntijat, jotka on juuri erikoistuneet kuvaaminne  vaivoihin. Täältä löytyy alan parhaimmat laitteet ja sellaiset vempaimet, että kyllä kipu loppuu. Mutta muistakaa se lappu EU789WW, se pitää ensin hommata. Te varmaan tunnette jo systeemin.

Tuntematon Potilas: Kyllä ja tuo teidän tekninen puoli kyllä hämmästyttää ja on saanut paljon kehuakin noissa sosiaalisen median verkoissa. Sovittu, tulen jo huomenna, haen setelin ja varaan ajan nyt.

Puolen vuoden päästä....

Herhiläinen: Herhiläisellä.

Tuntematon Potilas: Päivää. Olen käyttänyt nyt pari kertaa valinnanvapauttani ja vieläkin olkapäätäni särkee,  kolottaa ja vähän kismittääkin jo. Eikö näihin olkapäävaivoihin todellakaan ole mitään apua saatavissa.

Herhiläinen: No vihdoinkin soititte oikeaan paikkaan. Ja me kyllä kirjoitamme teille sellaisen diagnoosin, että kaikki kivut loppuu. Meillä on nimittäin oikein hyvät suhteet tuonne Cayman -saarille että siellä lämmössä kaikki mahdolliset ja mahdottamatkin kulumat unohtuu. Parin viikon lepokoti odottaa jo, että muistakaa nyt äkkiä köpytellä tänne sen EU789WW -lomakkeen kanssa.

Tuntematon Potilas:  No sitähän minäkin, että aurinko se kaikki vaivat parantaa. Ja taitaa siellä olla aikasta halpaakin, mitä olen lehdistä lukenut.

Herhiläinen: No paratiisihan se, monessakin mielessä, taidat ollakin alan miehiä. No, hopi, hopi ja tänne nyt, mutta muista se EU789WW ja konekin jo taitaa odottaa.

Puolen vuoden päästä....

Julkinen Puoli: Tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, kling

Julkinen Puoli: Tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, kling

Julkinen Puoli: Tuut, tuut, tuut, haloo.

Tuntematon Potilas: No vihdoinkin joku vastaa puhelimeen. Minä tulisin tapaamaan sitä mun vanhaa tohtoria, kun olkapää vaan jaksaa vieläkin vihoitella. Ajattelin taas kerran käyttää valinnanvapauttani ja sitä Mobilattia..

Julkinen Puoli: Mine puhu vaha hoono soomi. Mine siivo taala, ei olla laakari, sai potku perse. Me saastetaan, ei raha, vaje suuri vaje, kaikki raha loppu, mine siisti taala. Soita hoomenna, sihteritytto tule sillo. Mine mene takasi Irak, paska homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti