maanantai 6. marraskuuta 2017

Tahtoo natsiksi




Jotain yhteistä näissä kahdessa miehessä on vai mitä mieltä olette? Perusnatsi Jussi Niinistö tahtoo harjoitella sotaa varten kun taas kunnon natsi Joseph Goebbels kävi sitä parhaimman tahtonsa ja propagandansa turvin. Niinistö ei myöskään halua istua "nyrkit savessa" vaan haluaa tosissaan harjoitella sotaa, jonka hän on kertonut olevan tuloillaan. Niinistö huutaa apuun korkeimpia ja kaukaisia voimia, koska hän tuntee historian.

Niinistö ihailee Lapuan liikkeen poikia, joita hän pitää aikamoisina velikultina. Onnetonta tietysti oli, että lapualaisilla oli niin vähän kannatusta ettei liike oikein ottanut tulta alle. Niinistö tietää, että hänenkin aika on vähissä ja puolustusministerinä leikkiminen on pian ohi. Kannatus sulaa alta "sinimustissa", eiku siis sinisissä ja auf wiedersehen. Mutta vielä on aikaa leikkiä isompien poikien kanssa sotaleikkejä, koska eihän sitä koskaan tiedä.

Perusnatsi Niinistö käy vuodattamassa kyyneliään ja tekemässä kunniaa suomalaisten jääkäreiden monilla verisillä taistelurintamilla. Taannoin Hohenlockstedtissa Niinistö silminnähden liikuttui laskiessaan seppelettä jääkäreiden muistojuhlassa. Niinistö uskoo saksalaiseen viisauteen etenkin sota-opeissa. Niinistö on syntynyt väärään maahan ja väärään aikaan. Hänellä olisi ollut loistava ura kunnioitusta ja paljon kohua herättäneessä SS -liikkeessä.

Kaavaillulle sotaharjoitukselle Niinistö ehdotti jo nimeäkin: "Jussi". No olipa oivallisesti keksitty. Blogistilla on paljon parempi ehdotus: "Hullujussi". Hullujussihan oli myös legendaarinen bändi, joka aikoinaan nautti suurta suosiota suomalaisessa viihdemaailmassa. Ja sitäpaitsi tapaahan Niinistö kuulemma jonkun "Hullun Koiran" tänään, että siinäkin mielessä varsin käyttökelpoinen nimi. Siinä tulisi monta elementtia yhdistettyä kätevästi.

1 kommentti:

  1. Vähän pistää miettimään, kun katsoo tämän ministerin meriittejä. Ei noilla taipumuksilla ja asenteilla varustetulla henkilöllä pitäisi olla mitään asiaa Suomen hallitukseen.

    VastaaPoista