sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Lisää veroparatiisilaisia


Tänään ilmeni, että lisää vuotoja on tuloillaan noista veroparatiiseista. Kuuleman mukaan satoja suomalaisiakin on päässyt nauttimaan eduista jotka eivät rehellisille kansalaisille kuulu. Miten paljon loisia löytyy kuninkaallisista, valtionjohtajista, ja muista tärkeistä talouselämän vaikuttajista. Jänskättää jo niin perkuleesti. Selvää tietenkin on, että suurin osa veroja kiertelevistä löytyy USA:sta ja Englannista. Mielenkiintoista on myös seurata, miten "yksinoikeudella" tiedot käsiinsä saanut Ylen Propagandatoimitus uutisoi asiasta. Todennäköistä tietenkin on, että jotain olennaista jää kertomatta. Se tieto vain pitää sitten kaivella muualta.






1 kommentti:

  1. Wikipedia tietää, että

    1: Nike on yhdysvaltalainen urheilujalkineita ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Beavertonissa, Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Yrityksen nimi on lähtöisin kreikkalaisen mytologian voitonjumalattarelta.

    2. Apple Inc. on yhdysvaltalainen suuryritys, joka suunnittelee, kehittää ja myy kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja ja tietokoneita.

    VastaaPoista