maanantai 29. tammikuuta 2018

Jatkukoon kusetus


Kusetus jatkukoon, mikäli presidentinvaalien tulosta on uskominen. Kokoomus ja kokoomuksen puisto-osasto saivat suuren vaalivoiton. Äänestäneistä peräti 75 % kannattaa globalistien ylivaltaa, Euroopan liittovaltiota, sotilasliitto Natoa ja kansan kiihottamista. Vain 25% äänestäneistä päätyi toiseen tulokseen.

Persut jauhottivat koko vasemmiston. Paavo keräsi ääniä yhtä paljon kuin vasemmisto yhteensä ja jyräsi samalla Vanhasen. Luhtasaaren agitointi keräsi enemmän ääniä kuin vasemmistolaiset ihanteet. Kysymys kuuluu, että missä näkyy duunarien, syrjäytettyjen ja köyhien äänet. Paavon äänimäärä kertoo, että keskusta on pahasti rikki. Pääministerin puolue keräsi neljän (4) %:n kannatuksen annetuista äänistä. Toista hallituspuoluetta eli ns. Sinistä tulevaisuutta kannattaa galluppien mukaan kaksi (2) % suomalaisista.

Ei siis liene kenellekkään epäselvää, kuka nykyisessä hallituksessa pitää ohjaksia. Kokoomuslainen oikeistodiktatuuri eli rahan ja valtamedian pönkittämä koalitio porskuttaa. Nykyinen hallitus on rehellisesti sanottuna demokraattisen päätöksenteon irvikuva. Suomalaisen demokratian malli on kopioitu ilmeisesti suoraan Pohjois-Koreasta. Niinistö on henkeen ja vereen nykyisen hallituspolitiikan takuumies.

Kirjoitin muutama päivä sitten blogissani, että Niinistön todellinen kannatus asettuu 40-45 %:n väliin. Osuin siis oikeaan, Niinistö keräsi vaaleissa 44 %:n kannatuksen kaikista äänistä. Tämä porukka on juuri se globalistisen agendan omaksunut synkin ydin. Tämä on pääomapiirien juoksupoikien sponsoroima pyhäkoulukerho, jossa on mukava harrastaa ja puuhastella.

Tämä on se kansanryhmä, joka saa käyttövoimansa monotonisesta totuudesta, joka perustuu valtamedian tietoiseen propagandaan. Totuuteen, joka perustuu valheeseen ja paskan levittämiseen. Totuuteen, joka on kaukana todellisuudesta.

Kokoomuksen kannatus lienee vajaa 20 %:n luokkaa, joka tietysti ohjautui suoraan oman ehdokkaan eli Niinistön pussiin. Loput eli 24 %:n Niinistön kannatuksesta koostuu jo edellä mainituista kusetetuista ja totuuden kieltäjistä. Vaikka pää sanoo toisin, niin kädet on sidottu. Brysselin nimissä vannottu vala pitää, kun muutakaan ei voi. Suomalaiset joutuvat siis edelleen kärsimään ja odottamaan, että lautta uppoaa ja rotat sen mukana. Suomalaiset äänestäjät ovat pelkureita, joilta puuttuu rohkeus toimia omillaan ja luottaa itseensä.

Mitä tästä eteenpäin. Peräti 30 % jätti äänestämättä. Tarkoittaako tämä sitä, että he ovat jo luovuttaneet. Tarkoittaako tämä sitä, että toivottomat on nujerrettu. Tarkoittaako tämä sitä, että vastaan ei kannata edes yrittää. Tarkoittaako tämä sitä, että haistakaa paska. Tarkoittakaa tämä sitä, että väkivalta lisääntyy. Tarkoittaako tämä sitä, että toisinajattelijat täyttävät vankilat. Tarkoittako tämä sitä, että globalistit jo voittivat.

Mutta mitä tekee Paavo. Ilmeisesti Paavo keskittyy jo ensi vuoden eduskuntavaaleihin. Tuleeko Kansalaispuolueesta peräti puolue, joka asettaa omat ehdokkaansa. Sen vain aika näyttää. Ja Paavolle vielä kiitos siitä, että Sinä edes yritit toimia Suomen kansan puolesta. Vielä ei ollut voiton päivä mutta jonain päivänä se on täyttä totta. Taisto globalismia ja ylimielistä valtamediaa vastaan on nyt tällä kertaa ohi.

7 kommenttia:

  1. Sipilä perui eropuheensa jatkoaikeensa suhteen. Kyllä meillä on hieno pääministeri.

    VastaaPoista
  2. Kotimaassa 3 miljoonaa suomalaista äänesti, joista Niinistö sai 1,87 miljoonaa ääntä. Haavistolle 371 000, Huhtasaarelle 207 000 ja Väyryselle 185 000. Vaalit eivät kiinnostaneet 907 000 äänestäjää.

    VastaaPoista
  3. Ei tuo voi pitää paikkansa, koska äänioikeutettuja on yhteensä lähes 4,5 miljoonaa. Mukana siis myös ulkosuomalaiset. Kaikista äänioikeutetuista Niinistön osuus on vain 41,7 %, jos tarkkoja ollaan.

    VastaaPoista
  4. Vaari, niele vain katkera kalkki ja myönnä suoraselkäisesti tappio. Kansa on tahtonsa sanonut, pulinat pois.

    VastaaPoista
  5. Erityisesti harmittaa se, että kansa ei ymmärrä omaa parastaan. Harvinaisen kovakalloista kansaa. Nuorten tulevaisuus saa jo surun pintaan. Toki toivon, että tästäkin typeryydestä selvitään vaurioitta.

    VastaaPoista
  6. Noh, Paavohan perustaa puolueen, sinä menet eduskuntaan, samalla heitolla pääministeriksi ja pelastat Suomen. Sillä se on hoidettu :)

    VastaaPoista
  7. Ääh, pääministerin homma on ihan perseestä. Mut pressana olis kiva. Ekaks käsipuoleen nuori ex-missi, mielellään alle 30 mimmi. Sit sais matkustaa paljo, vois käydä Pohjois-Koreassa ja Kreikassa moikkaamas kaverei. Ja kun aika käy pitkäks niin vois mennä ihan vaan hengaileen ja oleileen Myllypuroon, tsiigaan niinku köyhiä ja vähän vois potkia niit persuksiin sillon ku kukaan ei nää. Ja sit ku nälkä yllättäis niin vois käydä Hurstii moikkaa. Kyllä lämmin soppa aina maistuu.

    VastaaPoista