lauantai 27. tammikuuta 2018

Voiton päivä?


Huomenna sen sitten kuulee, että kuka sen sadon korjaa. Sitä niittää mitä kylvää, tavataan sanoa. Onko äänestäjät viritetty oikeaan tunnelmaan, ovatko he löytäneet vaihtoehdon vai jatkuuko valtamediassa edelleen agitaatio ja kansan kiihottaminen. YLE julkaisi toimitusjohtaja Lauri Kivisen lähdön jälkeen ns. kansalaistutkimuksen uutismedioiden luotettavuudesta, jonka oli tehnyt kunnallisalan kehittämissäätiö. Tutkimuksen mukaan mainittu media nauttii luonnollisesti hämmästyttävän suurta kansalaisluottamusta.

Onko valheesta tullut siis totuus. Kun riittävän kauan toistaa samaa valhetta niin sillä on taipumus muuttua totuudeksi. Seuraavana uutisten uskottavuudessa olivat STT ja MTV3. Sosiaalisessa mediassa leviämät uutiset pitivät perää luotettavuuden suhteen. Somessahan leviää juuri niitä kansainvälisten mediayhtiöiden uutisia, jotka eivät päädy suomalaiseen ns. valtamediaan. Suomalaisella valtamedialla on tiukka kontrolli siitä, mikä on luotettavaa ja mikä ei.

Outoa on, että ministeri Anne Berner myönsi hiljattain kolme (3) miljoonaa euroa tukea MTV3 :lle uutistoiminnan kehittämiseen. Suomalaiset veronmaksajat  rahoittavat MTV3:sta, joka oitis ilmoittikin aloittavansa läheisen yhteistyön amerikkalaisen uutiskanava CNN:n (Clinton News Network) kanssa. Kyseessä on siis sama uutistoimisto, jonka Donald Trump kertoi olevan varsinainen valeuutisten sylttytehdas.

Huomenna nähdään, että kuinka suu napsaa pääministeri Pipilällä. Blogisti ihmettelee, että miksi pääministeri ns. hirtti itsensä Vanhasen menestykseen. Eikö pääministeri ymmärtänyt taktikoida, että kannattamalla Paavoa niin pääministeri -puolue olisi päässyt samalla kätevästi eroon kunniapuheenjohtajastaan. Valittava presidentti kun joutuu luopumaan puolueen jäsenyydestä.

Mielenkiinnolla odotan huomista YLE:n (Pasilan Iso Trollipaja) raportointia vaalien tuloksista. Ovatko Mainilan laukaukset ja Tiitisen lista tehneet tehtävänsä. Onko kansaa valistettu ja sivistetty riittävästi äänestämään oikein, koska muutakaan vaihtoehtoa ei ole. Tiedostaako kansa, että huomenna valitaan kuvernööriä tulevalle Euroopan liittovaltiolle. Onko kansa tietoinen siitä, että lisää soteorpoja on tuloillaan. Ja lopuksi ymmärtääkö teuraaksi laitettu vaalikarja ylipäätään, mistä he oikein huomenna äänestävät.

VAROITUS! Ylen vaaliraportointi saattaa aiheuttaa pahoinvointia ja oksennuskohtauksia. Myös huimausta voi esiintyä. Juo riittävästi vettä välttyäksesi kaikkein pahimmalta. Ja ehdottomasti vältä liiallista alkoholinkäyttöä vaikka kuin vituttaa.

PS Tässäkin blogikirjoituksessa saattaa esiintyä tahallisia tai tahattomia asiavirheitä. Ole varovainen ja vainoharhainen. Sinuun pyritään vaikuttamaan kaikkialla ja kaikkialta. Siksi Paavo presidentiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti